Kirkeltevej 126, 3450 Allerød, Tlf.: 26210342
 

Velkommen til TitiBo-gruppen.

 

TitiBo-gruppen er et arbejdsfællesskab af 5 daginstitutioner. Vores instituioner er forskellige, men vi har fælles værdier og mission, administration, et tæt samarbejde i ledergruppen og mange fælles faglige udviklingsaktiviteter. Du finder vores institutioner i Allerød, Slangerup, Ejby (Køge), Ejby (Lejre) og Kirke Hyllinge.

I TitiBo-Akademiet deler vi erfaringer med hinanden, kolleger i andre institutioner, forskere og forældre.

Vi hjælper og sparrer med kolleger i andre institutioner som konsulenter og i netværk. 
Næste netværksmøde om kreativitet se program

 

Seneste nyt:

I Skovbørnehaven Krudthus ved Allerød har vi nu fundet vores ny leder pr. 1. september 2015. Vi glæder os til samarbejdet med Annette Grunnet.
Vi søger ny leder i Børnehuset Møllevang se annonce
Pædagogsøges til Agersøgård skov og naturgruppe se annonce

Projekt Plastik Change er med i vores børnehaver. Lilian har været med Plastic Change i Caribien hele april måned. Susanne var af sted 3 uger i februar. Det har inspireret både Agersøgård og Krudthus til at gå i gang med projekter med fokus på plastik i vores miljø. Vores kunstpædagog, Jannie, hjælper børnene med at skabe væker, hvor børnene fortæller om at plastik er noget skidt i naturen: i Agersøgårds Skov-gruppe laver børnene en vældig drage der spiser plastik. I Krudhus har børnene malet et flot maleri af fisk og andre havdyr, der spiser plastik. Fagbladet Børn og Unge kommer ud og skriver en artikel om projekterne.

TV om udlicitering og privatisering. Krudthus og Susanne medvirker i den 3. af 3 udsendelser om udlicitering og privatisering, som sendes de næste 3 uger. Udsendelsen kommer den 11. juni kl. 9.05 på TV2.
Den ultra korte udgave af mine pointer er:
- udlicitering synes jeg ikke om for dagtilbud. At skifte ledelse, værdigrundlag eller arbejdsformer hvert 4. år, når en udlicitering skal fornys, er meget skadeligt for de fine og følsomme sociale systemer, som fungerer i dagtilbud. Man kan heller ikke dokumentere at den samme kvalitet (børns livsglæde) kan fremmes, hvis det gøres for færre penge.
- privatisering synes jeg er rigtig fint. Mange forskellige tilbud skaber valgmuligheder og muligheder for at vælge det, der passer bedst for børnene og familien. Privatinstitutioner er ofte drevet af ildsjæle - en del af Danmarks innovative underskov af entreprenører. I stedet for at drive dagtilbud kunne kommunerne koncentrere sig om at hjælpe med at udvikle kvaliteten af indholdet i alle de forskellige tilbud, samt at hjælpe de familier og børn, der har brug for en ekstra hånd.