Børnehuset Ammershøj

Velkommen til Børnehuset Ammershøj – en verden med

Kreativitet – Udeliv – Samarbejde

 

Vi er en del af TitiBo-gruppen. Læs mere på www.titibo.dk

 

Vores profilord er:

Kreativitet: Børn har 100 sprog og vi skal sætte rammer op som gør det muligt at bruge dem. I alle aldre arbejder vi med kreativitet ude og inde. Vi bygger med genbrugsmaterialer, maler på pinde eller blade eller leger med ler.  Når børn får indtryk skal det være muligt at få dem udtrykt. Vi har også arbejdet med selvportrætter, bygget et slot m.m.m

 

 

 

Udeliv:  Vi har en fantastisk have og den bruger vi meget.. Det er meget få dage om året hvor ikke alle børn er ude. I haven laver vi bål, leger i huler, klatrer i træer, cykler og leger i sandkasse. Børnene hjælper også de voksne med at luge og passe vores høns og kaniner.  Vi har også mulighed for at lege med lego eller bygge med sten og træ. Alle aktiviter kan i princippet foregå udendørs. Vi leger, spiser, sover, fester, tegner, hamrer, cykler, slapper af og … ude

 

 

 

 

Samarbejde:  Vi samarbejder med børn og forældre om dagligdagen i børnehuset. Vi lærer børnene at samarbejde om lege og aktiviteter. Vi bruger begrebet ”hjælpeven” og ”hjælpehånd”  til at vise børn at man kan hjælpe hinanden med udfordringer. Vi samarbrejder med børnene om at modtage nye børn eller voksne, som vi kalder ”vores nye venner”

Måske ny i Ammershøj?

Vi vil gerne vælges fordi
– vi er engagerede og dygtige medarbejdere
– vi brænder for vores kompetente børn
– vi tænker i børnenes 100 sprog både ude og inde

Børnehuset Ammershøj er en puljeinstitution, der drives af TitiBo-gruppen for Lejre Kommune.

Vi er ca. 60 børn mellem ½ og 6 år. Børnene er fordelt på 3 aldersinddelte grupper: Sneglehuset for de 0-2 årige, Høloftet for de 3-4,5 årige og Laden for de ældste årige. Sneglehuset er i perioder delt i to aldersopdelte grupper.

Da vi er en puljeinstitution er det kommunens pladsanvisning I skal henvende jer til om muligheden for plads. I er altid velkomne på besøg, det er dog en god ide at ringe og aftale tid først. Vi tager typisk flest børn ind i august måned i forbindelse med skolestart.