Engagerede og kloge medarbejdere

Annette Rode

Pædagog og souschef. Ansat august 2006

Annette holder af at hjælpe kollegerne med at udfolde sig og få tingene til at spille, så alles kompetencer, ressoucer og ideer kommer i spil – både for børn og voksne. Når dagens kreative aktiviteter kører og giver børnene gode oplevelser sammen, er det en god dag for Annette. Hun kan lide at få lov til at male og lave gode processer, der giver gode oplevelser og flytter os alle sammen. Annette gør problemer til muligheder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Birthe Løffler Andersen

Pædagog. Ansat april 2012

Birthe er meget kreativ og kan godt lide at hjælpe børnene fra indtryk til udtryk. Hun inddrager gerne brnene i de pædagogiske processer. Birthe er også optaget af det fællesskab og alle de oplevelser børn og voksne får sammen om dyr. Det gælder både vores egne kaniner og katte og alle de mange insekter og smådyr, vi møder på vores vej. Det giver meget nærvær og masser af sproglig udvikling at tale om, hvad dyrene hedder, hvad de spsier og hvordan de lever. Det er vigtigt for Birthe  at børnene lærer at håndtere dyrene ordentlig og hun giver børnene anvisning i hvordan man fx de vandrende pinde op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katrine Holm

Pædagog. Ansat marts 2002

Katrine er optaget af det gode børneliv. Hun ser efter de enkelte børns personligheder og lægger vægt på at de kan mærke, at hun VIL dem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kim Lyngholm Christensen

Pædagogmedhjælper. Ansat marts 2016.

Kim er optaget af at styrke det enkelte barn med de kompetencer lige netop det barn har. Han holder af at fordybe sig i det børnene synes er spændenden – både ude og inde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lene Molin

Pædagogmedhjælper. Ansat marts 2003

Lene holder særligt af ture og oplevelser i naturen f.eks i Ejby Ådal. Hun er til alt det kreative med farver, papir, teater og syning. Hun lægger vægt på at børnene lærer at passe på hinanden og tage hensyn og alle de social kompetencer, de har brug for, når de skal have et godt liv med gode venner. Lene er også dyreansvarlig og inddrager gerne børn i dyrepasningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mette Amilon

Pædagogmedhjælper. Ansat september 2004

Mette holder af at bruge sine rkeative evner sammen med børnene. Hun føler hun lykkes, når hun kan se at børnene udvikler sig og når det man laver sætter sig spor hos dem. Hun er rigtig god til at tænke positivt og til at vende udfordringer til muligheder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pernille Gyllstorff

Pædagog. Ansat august 2001.

Pernille brænder for at give børnene redskaber og rum, så de kan etablere legefællesskaber med alle. Hun holder af at være sammen med børnene og være nærværende og lytte ind bag det, børnene siger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karina Maria Heurlin

Pædagogmedhjælper. Ansat 1. januar 2016 

Karina brænder for det kreative og for at indrette rummet på en spændende måde som gør at børn får nye oplevelser. Hun laver gerne kreative oplevelser til børn på anderledes måder og sørger for at sjove sanseoplevelser fx ved at lade børn røre ved træklodser, blade, sne eller bobbelplast. Hun har især erfaring i de mindste børn og modtagelse af dem

 

 

 

 

 

 

 

 

Helle Grauballe Arvad

Pædagog. Ansat oktober 2018. Helle er opdataget af det relationelle arbejde med børnene – både som enkelt individer og i grupper. Hun holder bl.a. af at være ude i naturen som læringsrum, hvor børnenes fantasi og det de møder er umiddelbart. Helle har også et kursus i natur matematik, som hun vil arbejde videre med.

 

 

 

Celina Krogh

Pædagog. Ansat 1. April 2020. Celina elsker at lege, være kreativ og nysgerrig fro der igennem at skabe meningsfyldte og lærerige oplevelser og fællesskaber for børnene. Hun vægter mangfoldighed højt og er imødekommende og positiv tænkende
Det vigtigst at skabe en god relation og der igennem tryghed for forældrene og deres børn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Simon Larsen

Pædagog. Ansat 1. April 2020 i barsels vikariat for Malene frem til 1. december. Han har stor interesse for natur, udeliv og fodbold. Han er rolig, aktiv, nysgerrig, legende og positiv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malene Karina Kristensen – pædagog ansat 2019

Malene vægter nærvær og omsorg meget højt. Det vigtigt at barnet er trygt, da man udvikler sig og lærer bedst i et trygt miljø. Malene er glad for at sidde med de finmotoriske lege, men elsker også at være ude i naturen og mærke vinden, snakke om dyr og planter og lave sandkager. Her er der god plads til at larme, løbe, hoppe og klatre. Malene brænder for at se og støtte op om barnets styrker og kompetencer.