Familieinddragelse

Familie inddragelse

Hele familien er velkommen I vores børnehus, både bedsteforældre , bonus forældre, søskende og andre. I vores kommunikationssystem kan du oprette alle de pårørende, som du vi have kan tjekke dit barn ind og ud. Vi vil dog gerne vide, hvis det er andre end de faste som henter.

Uden for åbningstiden er legepladsen åben for alle. I er meget velkomne til at bruge den. Hjælpe os med at passe på den og fortæl gerne hundeluftere og rygere at de skal samle deres affald op.

 

Daglig inddragelse: alle er velkomne til at deltage i vores dagligdag eller i en af vores ture. Aftal gerne på forhånd med stuens personale.

 

Giv en hjælpehånd

Vi har i tidens løb fået meget hjælp fra forældre og bedster på forskellig vis. Som eksempel kan nævnes brugt legetøj, filtede håndukker, reparation af opvaskemaskine, indkøb til arrangementer,  sang og musik, meditation, deltagelse på tur m.m. Også brugte ting som kan bruges i vores genbrustværksted har mange bidraget til. Enkelte har også hjulpet fast et par timer en eftermiddag om ugen. Alle bidrag til vore fællesskab er vigtigt. Så bare sig til hvis du har en ide.

 

Genbrug af tøj

Har du brugt tøj som du gerne vil dele med andre er du velkommen til at kontakte os. Vi kan i børnehuset godt bruge skiftetøj og vi deler også gerne videre til andre, som har brug for det. Kontakt os også gerne hvis du mangler noget tøj, så kan vi måske være med til at skaffe det.