Praktisk info

Kost

Hos os får børnene morgenmad fra kl. 6.45 til kl. 7.30, hvis de ikke har nået at spise morgenmad hjemme. Vores morgenmad består af havregryn, cornflakes, frugt og mælk alt er økologisk.

 

Vuggestuebørnene får som udgangspunkt smørrebrød hver dag, vi laver dog varm mad til vuggestuen ca. en gang om ugen. Vi smører selv og giver så vidt muligt også børnene mulighed for selv at smøre med. Der indkøbes så vidt det er muligt, økologiske råvarer.

Børnehavebørn har selv to madpakker med. En til frokost og en til formiddags/eftermiddagsmad. Fredag bager vi ofte eller laver bål.  

Forældrebestyrelsen har afholdt afstemning om frokostordning i oktober 2019. Frokostordningen er valgt fra frem til 31.dec 2020.

Se også kostpolitik

Ind i mellem laver vi mad med børnene

Fødselsdage:

Se folder

 

Sygdom

Dit barn har bedst af at være hjemme når han/hun er syg. Vi ringer børn hjem når vi er bekymrede for dem og fordi vi synes de mistrives. Feber er et af flere signaler på at man har det dårligt. Vi ved også godt at børns trivsel ændres  hurtigt og det derfor kan være svært at vurdere om et barn er syg, træt eller ked af det. Vi gør vores bedste for at tilgodese det enkelte barn ud fra vores kendskab til ham/hende. Husk at skrive ind når dit barn er syg. HVis dit barn har et smitsom sygdom fx skoldkopper eller diarre vil vi meget gerne vide det.

Se endvidere link om smitsomme sygdomme

 

Ferie

Det er vigtigt for os at vide hvornår børnene har ferie så vi kan planlægge vores ressourcer efter det.

 

Dyr

Alle forældre deltager på skift i pasningen af vores dyr i weekender og ferier.

 

vejledning

Som forælder er der en masse praktiske spøgsmål der ofte melder sig. Vi har samlet nogle af vores erfaringer i følgende små foldere:

– den gode aflevering (og modtagelse)
– godt vintertøj
– fødselsdage

Smitsomme sygdomme hos børn

 

Persondata

I en daginstitution har vi mange forskellige former for data om både børn, forældre og medarbejdere. Disse data skal håndteres om hyggeligt og efter alle gældende regler – herunder også persondata-forordningen.

I finder oversigten over, hvilke typer data, vi har, hvad vi bruger dem til og hvordan vi håndterer dem i oversigten her.

I vores Huskat har vi detaljerede beskrivelser for hver af de nævnte data-typer.

Kontakt Susanne Falk på susanne.falk@titibo.dk, hvis I vil vide mere.

 

Pædagogstuderende

Vi modtager meget gerne alle former for praktikanter. Vi har i flere år samarbejdet med UCS om pædagogstuderende. Vi oplever det som en del også af vores faglige udvikling at have praktikanter som tør stille spørgsmål til vores praksis