Forældrene siger

 

Forældrebestyrelsen har indstillet os til prisen: Årets dagtilbud 2020&2021!

I indstillingen skriver de bl.a.: ‘Alle i Krudthus, såvel børn som forældre, bliver mødt af det samme personale, året rundt. De er nærværende, spørgende, lyttende, tålmodige og forstående. De får alle til at føle sig både set og hørt, men de formår også at gøre børnene selvstændige. Børnene har taget betydningen af førstehjælper helt til sig; de hjælper hinanden, de trøster og de løser selv konflikter. De modtager et hjerte, når de har gjort noget godt for andre og en sol når de kan mærke varmen i hjertet ved at gøre noget for andre, altså compassion, og de modtager et blad, når de har gjort noget godt for naturen, som at samle skrald. De sætter mærkaterne, som de modtager, på et stort fælles livstræ, som hænger i garderoben. Derudover tager børnene alt den viden om naturen, bæredygtighed og FN´s 17 verdensmål, 100% til sig. Børnehaven bruger science til at fremme forståelsen. De har endda indrettet et science rum, hvor børnene kan eksperimentere yderligere.’

 

Forældretilfredsheden bliver undersøgt en gang om året, I 2019 var den på hele 9,8.  Det er flot 🙂 Forældretilfredshedsundersøgelsen kan ses her.

 

Forældrene siger om os:

 

Tak for 3 fantastiske år!!! Det har været helt uovertruffent, de ansatte er hver og en deres vægt værd i guld…og mere til..:-).

Krudthuset er en lille “slice of heaven” – ethvert barn der er heldig nok til at finde vej til jer vil være godt hjulpet i de vigtige år, hvor bevidstheden om “selvet” sætter ind.

Det er som jeg skrev til the DREAMTEAM – I danner og uddanner fremtidens voksne, min dreng har været velsignet over at have dem i sit liv.

Christina, Caspers mor (juli 2020)

 

 

 

Kære krudthus og alle I skønne omsorgsfulde, dygtige og fantastiske mennesker som er den primære grundt til at vi synes krudthus er sådan et fantstisk sted.

I har give´t August den bedste børnehavetid og hjulpet ham til at vokse som menneske. Vi er jer evig taknemmelige for jeres måde at se og møde August på og vi. som forældre, har lært meget af jer. Vi er ikke i tvivl om, at i har givet August noget ganske særligt som han vil tage med sig i livet. Tusind tak!

Vi glæder os over det ikke er fravel men på gensyn.

De bedste hilsner fra August, Thomas og Mille (maj 2020)

 

Kære jer

I anledning af jeres personalemøde og Copenhagen Pride Week… TUSIND TAK fordi I hver dag er regnbuer i vores børnes vores liv- de voksnes også- I spreder glæde, farve  tryghed hver dag! TAK

Kærlig hilsen Hannibals far & mor (august 2019)

 

 

Kære krudthus

Det er med stor sørgmodighed, at vores børn nu skal forlade Krudthus, men samtidig også med stolthed over de børn de er blevet til. Det kan vi bl.a. takke jeres indsats for:

 

  • Den varme og åbenhed vi altid – både børn som forældre – er blevet mødt med i Krudthus
  • Den enorme respekt I altid har udvist for vores børn og deres individer
  • De muligheder I altid har set i børnene og videreudviklet hos dem
  • Det venskab I har skabt for dem
  • Den kreativitet I har fået frem i dem
  • Den respekt for naturen I har lært dem
  • Deres evne til at ru,,e alle og udvise empati for andre
  • Deres evne til at stå på egne ben

 

Sådan kunne vi blive ved og ved og ved.

I kan være stolte over det I har skabt herude i Krudthus. Vi vil savne vores børns og vores hverdag sammen med jer. Tusinde tak!

Villads, Emilie, Martha, Vibeke, Elinor, Frederik, Viktor og familier (marts 2019)

 

Tak for 2,5 dejlige år i fantastiske Krudthus. Vi vil anbefale det til alle og kan virkelig sige fra hjertet, at I har holdt jeres indledningsvise løfte fra indskrivning om at give Silje en fantastisk og dejlig børnehavetid med fokus på det gode børneliv. Jeres værdier er så tydelige i hverdagen og personalet helt unikt. KH Siljes familie – Mikkel og Rikke (april 2018)

 

 

Tak for en rigtig dejlig tid – det var det helt rigtige valg for os man for jo ikke en bedre børnehave 🙂 

Birgitte, mor til Emma (januar 2018)

 

 

Sikke en fantastisk tid og nogle fantastiske oplevelser, venskaber og voksne vores datter har haft. TAK for det!

Emil, far til Laura (maj 2017)

 

Vi har bare været så super glade for at gå i Krudthus. Det har været fantastisk og vi nyder at høre Valdemar fortælle om de mange oplevelser han har fået.

Det har været guld værd og vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Tusind tak

Ida, mor til Valdemar (april 2017)

 

Efter tre helt igennem fantastiske år i Krudthus, er det blevet tid til at udmelde Mads Wulff-Dalsgaard den 31. maj, således at han kan starte i skole den 1. juni.
Vi kommer til at savne det fantastiske Krudthus med alt hvad det indeholder.
Kristine, mor til Mads (marts 2017)

 

’…….Felix glæder sig så meget til at komme til ’Gamle børns dag’ på mandag. Jeg tænker ofte på Krudthus med taknemmelighed, jeg er sikker på, at både Felix og jeg har fået kompetencer henh. som barn og forældre, vi ikke kunne have fået andre steder.

Felix taler ofte om Krudthus, om ting han lærte i Krudthus fx at Martin lærte ham at tage regnjakken på, om at han hjalp Christian til cykelugen, om skovskolen i Krudthus, hvor de fik the, da de lærte om bogstavet T. Han sidder ofte med kassen med træ ting (bl.a. fine gaver fra Christian), sandpapir, snitte knive mm. Jeg tænker, at jeg har opnået kompetencer fra Krudthus, når jeg arrangerer ’Efterårshygge’ i skoven med bål, snobrød, kom og lav-æblemost, når jeg med andre forældre arrangerer, at drengene skal på Eghjorten osv. Det er nemt at gøre, for jeg har fået så meget inspiration fra Jer, og jeg tænker på, hvordan jeg oplevede Jer overfor de forskellige børn og forældre.

En børnehavetid, med de værdier og fokus I har, er guld værd!’…….

Udpluk fra brev fra Mette (Felix mor) oktober 2017

Det er den bedste tid i mit liv’

Esben, 8 år og hans mor har været på besøg (juni 2016)

 

Vi siger tusind tak for 3 fantastiske år, hvor vi alle har nydt at være en del af Krudthus’ hverdag’. Silvia har været meget glad for livet i skoven. I har formået at introducere skovens mange små rum og give hende en følelse af at have en ganske særlig tilknytning til skoven som nærområde. Skoven har været en rigtig god ramme for at etablere nære venskaber. Da Silvia startede i marts 2013 var det i sne og hård frost. Vi forældre var bekymrede for om hun kunne holde varmen? Hvordan med middagsluren? for ikke at tale om hvordan I ville lære en 3-årig at tisse i skoven i flyverdragt. Alt gik jo som bekendt rigtig godt. Silvia har lært rigtig meget i skoven, som hun har glæde af alle steder, hun færdes. Hverdagen i Krudthus har inspireret Silvia til at skabe hvad som helst ud af hvad som helst. Både grovmotorisk med diverse redskaber og ned i helt fine små detaljer. Vores forventninger til det gode børneliv er blevet mødt af engagerede, lyttende og meget imødekommende medarbejdere – tusind tak til jer alle. Efter 3 år i krudthus er vi ikke i tvivl om at børnene er skoleparate, men mere i tvivl om skolen er parat til at tage over, hvor Krudthus slipper…. For os har Krudthus givet Silvia den børnehave tid, vi overhovedet kunne ønske for vores datter.

Kærlig hilsen Silvia og hendes forældre Jesper og Gitte (april 2016)