Natur og sciencekurser

Kursuslederne Annette Grunnet og Hanne Hübertz er henholdsvis skovbørnehaveleder og naturvejleder. De har ud fra hver deres vinkel mange års erfaring i at arbejde med børn og science. De har begge arbejdet specifikt med science-relaterede emner og aktiviteter og har publiceret deres erfaringer. De ser science som en tilgang til problemløsning og erfaringsdannelse i børnehøjde. Science fremmer børns nysgerrighed og interesse og hjælper dem med at fastholde erfaring og viden.

 

 

 

 

Annette og Hanne har udviklet følgende kurser, som afholdes i Skovbørnehaven Krudthus, Stumpedyssevej 60, 3450 Allerød:

 

“Vejrdags-science” – om at opleve vejret med alle sanser             22. april 2020

 “Science med næb og klør” – på matematikeventyr i naturen   ny dato kommer

 

Lærke Gerner, pædagog og dybt optaget af bæredygtighed, har udviklet følgende kursus:

“Bæredygtig barndom” – en bæredygtig hverdag med børn            ny dato kommer

 

Skal I i gang med science?

Vil I gerne i gang med science for hele personalegruppen? Vi laver også kurser  til pædagogiske dage og p-møder tilpasset jeres institution med udgangspunkt i Den styrkede pædagogiske læreplan, læringsmiljøer og science.  TiTiBo-gruppen har vi afholdt et fælles aftenmøde om science. Til inspiration: se  Invitation til netværksmøde om science. Har et ønske til et specifikt kursus, kan du kontakte Annette Grunnet på krudthus@titibo.dk.

 

Generel information

Kursussted: Skovbørnehaven Krudthus, Stumpedyssevej 60, 3450 Allerød, tlf.: 3013 6129. Parkering på P-pladsen ved Stumpedyssevej (ingen indkørsel i skoven). GPS: 55.8882°N, 12.3974°E.

Tilmelding: Susanne.falk@titibo.dk  tlf.: 2621 0342

Pris: 1.000 kr. inkl. moms. Kursusgebyr refunderes ikke ved framelding senere end 7 dage før kursusdagen. Oplys EAN nr. til fakturering.