De 17 verdensmål i børnehøjde

– et udviklingsprojekt støttet af BUPL udviklingsfond


Vi ønsker at alle børn i TitiBo vokser op som demokratiske og ansvarlige verdensborgere.


Vi har fokus på at udvikle børn og voksnes kendskab til de 17 VM og for dem omsat i en børnehavepraksis.Hvad vi har arbejdet med
Anette, ved du godt hvordan man kan hjælpe de fattige? Man skal ikke give dem fisk, man skal hellere give dem en fiskestang.

Hvad gjorde vi


Gode rådVi har fokus på at mærke følelser for at blive bevidst om andres og egne følelser.
”En god ven er en som ikke driller. En god ven siger glade ting til andre. Man kan være en god ven ved sig selv ved at sige gode ting til sig selv.”

Barn 5 år.


Hvordan vil du trøstes:

”Jeg vil gerne have, at man spørger, om jeg vil lege. Når jeg trøster mig selv, så mediterer jeg.”

Barn 5 år


Børneyoga

Der er en stor arbejdsglæde og fælles faglig stolthed i Agersøgård. Her er tid til at være nærværende, fordi det bliver prioriteret, hvilket giver ro til fordybelse og til at slå stærke, solide rødder … både for børn og voksne. Det gør mig glad at arbejde et sted, hvor der er plads til forskellighed og hvor, der er fokus på alt det gode, vi hver især bringer til et fællesskab.

Camilla Østergaard ( pædagog)Vi skal have de samme forventninger til drenge og piger. Alle børn skal have lov til at lege med det samme legetøj.
Vi renser vand. Vi sparer på vand. Vi opsamler regnvand.

Film fra Krudthuset Livet i havet og rent vand.Livet i havet og rent vandPå forskellige måder bidrager vi til lokalsamfundet.Vi arbejder med oprensning af vandhul. En gruppe 3 årige rengjort af skulptur i byområdet for at og en gruppe af 5 til 6 årige har sunget sange foran Brugsen for at sprede glæde i en coronatid.

Vi reparerer selv vores legetøj. Vi producerer selv legetøj.
Verdensmål 11 og 12


Sådan arbejder de allermindste med de 17 verdensmål:
Infobrev Verdensmål på stue 1
.pdf
Download PDF • 314KB6 visninger0 kommentarer