top of page
GB_kropslige-udfordringer-i-skoven_edite

GEMSEVEJENS BØRNEHUS

Vi er en integreret puljeinstitution beliggende på Gemsevej 23, i Ejby ved Køge. Vi er 66-70 børn i alderen 0 – 6 år aldersopdelt på 4 stuer.

I Gemsevejens børnehus har vi en stor have, der er både plads til at lege og udfordre sig motorisk, men vi har også forskellige bede, hvor børnene er med til så og plante, og efterfølgende passe og få til at gro. Det giver børnene mulighed for at føle ansvar og fællesskab, samt en stor glæde og stolthed, når der kan bæres grøntsager ind til køkkenet, som kan bruges i madlavningen.  

Vi danner fremtidens demokratiske verdensborgere

og vi vægter

Natur, trivsel og Reggio Emilia inspiration

GV_på-vej-på-cykeltur.jpg

VORES BØRNESYN

Vi har alle stærke sider. Børnene ses som handlende, tænkende og kompetente individer. Børn lærer af børn.  

 

Trivsel er afgørende for børns læring og udvikling. Børn og forældre skal føle sig modtaget af glade og imødekommende voksne. 

 

Vi har et stort udeareal omkring børnehuset, som appellerer til alle aldersgrupper. Vi bruger aktivt vores nærmiljø, den lille skov, Ejby mose, Ejby skov. Udeliv er også for vuggestuebørn, som har mulighed for at udforske uderummet, også ud på længere ture i vores christianiacykler. 

Kære Gemsevejens Børnehus Voksne og børn. Vi takker er for 4,5 fantastiske år. Det har altid været en fornøjelse at aflevere drengene hos jer. De har altid været trygge og glade hos jer og det har betydet alverden for os. Det er svært for drengene at sige farvel til verden bedste børnehave og en tryg hverdag

Oliver, Albert, Kim og Julie

Kontakt Gemsevej

Åbningstider: 

Mandag til fredag fra kl. 6.30 til 17.00

 

Vuggestuen telefon 4064 8783 

Børnehaven telefon 4296 2448

Gemsevejens Børnehus

Gemsevej 23, 4623 Lille Skensved

Vi er en integreret puljeinstitution for 0-6 årige i TitiBo-gruppen med fokus på udeliv. Vi har til huse i en villa med stor have i Ejby ved Køge. Vi har madordning for alle børn.

gemsevej.dk

gemsevej@titibo.dk 

Leder Gitte Strøyer telefon 2893 8783

bottom of page