GB_kropslige-udfordringer-i-skoven_edite

GEMSEVEJENS BØRNEHUS

Vi er en integreret puljeinstitution beliggende på Gemsevej 23, i Ejby ved Køge. Vi er 66-70 børn i alderen 0 – 6 år aldersopdelt på 4 stuer.

I Gemsevejens børnehus har vi en stor have, der er både plads til at lege og udfordre sig motorisk, men vi har også forskellige bede, hvor børnene er med til så og plante, og efterfølgende passe og få til at gro. Det giver børnene mulighed for at føle ansvar og fællesskab, samt en stor glæde og stolthed, når der kan bæres grøntsager ind til køkkenet, som kan bruges i madlavningen.  

Vi danner fremtidens demokratiske verdensborgere

og vi vægter

Natur, trivsel og Reggio Emilia inspiration

GV_på-vej-på-cykeltur.jpg

VORES BØRNESYN

Vi har alle stærke sider. Børnene ses som handlende, tænkende og kompetente individer. Børn lærer af børn.  

 

Trivsel er afgørende for børns læring og udvikling. Børn og forældre skal føle sig modtaget af glade og imødekommende voksne. 

 

Vi har et stort udeareal omkring børnehuset, som appellerer til alle aldersgrupper. Vi bruger aktivt vores nærmiljø, den lille skov, Ejby mose, Ejby skov. Udeliv er også for vuggestuebørn, som har mulighed for at udforske uderummet, også ud på længere ture i vores christianiacykler. 

Alt det praktiske

Måske ny i Gemsevejens Børnehus?


BESØG OG VENTELISTE

Hvis I finder vores børnehus lige så spændende som vi gør, så kan I kontakte Køge kommunes pladsanvisning, som står for ventelisten og anvisning af plads.

Vi opfordrer jer til at komme og se vores børnehus og mærke stemningen i børnehuset. Vi viser med glæde rundt, men af hensyn til dagens gang, er det vigtigt at lave en aftale på forhånd. Det kan gøres enten pr. telefon 4064 8783 eller mail: gemsevej@titibo.dk.

PRISER OG BETALING

Køge kommune står for opkrævning af forældrebetaling.
Parent – den daglige kommunikation


Når dit barn er indskrevet, får du adgang til vores intranet ”Parent”.

Her kan du finde oplysninger til nye forældre som information om den gode afsked, varmt tøj, fødselsdag og andet.

Derudover er det vores daglige kommunikationsmiddel hvor der kommer historier fra hverdagen samt beskeder og endelig indeholder det en kalender hvor møder og arrangementer bliver indskrevet.

Parent erstatter ikke den daglige kontakt med forældre, som stadig vægtes højt, men supplerer.
Vores forældrebestyrelse


Forældrebestyrelsen kan kontaktes via formand Karina Kjeldgaard Nielsen telefon 2285 2711 eller mail karina.kjeldgaard@gmail.com.
Tilsyn og rapporter


Køge Kommune fører pædagogisk tilsyn.

Fødevarestyrelsens seneste tilsynsrapport kan læses her.

Arbejdstilsynet kommer på besøg som i alle andre virksomheder. Vores regnskaber revideres af Beierholm Revision, statsautoriserede revisorer. TitiBo-gruppen har egen uddannet legepladsinspektion.

Vi gennemfører regelmæssigt GPDR-auditeringer. Læs TitiBo-gruppens GPDR-politik her.

Læs evalueringen af vores arbejde med den pædagogiske læreplan her.
Åbningstider og lukkedage


ÅBNINGSTIDER

Mandag til fredag kl. 6.30-17.

LUKKEDAGE 2021 Fredag efter Kr. Himmelfart, grundlovsdag den 5. juni samt 24. december. I dagene imellem jul og nytår vil der være nødpasning med tilmelding for dem der ikke har andre pasningsmuligheder. 19. november 2021: Pædagogisk dag i TitiBo-gruppen. Vi afholder 1 årlig pædagogisk dag i TitiBo, hvor vi holder alle institutioner lukket.

Kære Gemsevejens Børnehus Voksne og børn. Vi takker er for 4,5 fantastiske år. Det har altid været en fornøjelse at aflevere drengene hos jer. De har altid været trygge og glade hos jer og det har betydet alverden for os. Det er svært for drengene at sige farvel til verden bedste børnehave og en tryg hverdag

Oliver, Albert, Kim og Julie

Kontakt Gemsevej

Åbningstider: 

Mandag til fredag fra kl. 6.30 til 17.00

 

Vuggestuen telefon 4064 8783 

Børnehaven telefon 4296 2448

Gemsevejens Børnehus

Gemsevej 23, 4623 Lille Skensved

Vi er en integreret puljeinstitution for 0-6 årige i TitiBo-gruppen med fokus på udeliv. Vi har til huse i en villa med stor have i Ejby ved Køge. Vi har madordning for alle børn.

gemsevej.dk

gemsevej@titibo.dk 

Leder Gitte Strøyer telefon 2893 8783