top of page

Tilgængelighedserklæring

TititBo-gruppen er ikke forpligtet ved lov til at levere et tilgængeligt websted, da vi er et privat foretagende. Men det er vores mål, at levere en hjemmeside, der er tilgængelig for et bredest muligt publikum, uanset omstændigheder og evner.

 

Vi tilstræber at overholde retningslinjerne for tilgængelighed af webindhold (WCAG 2.0, niveau AA) så tæt som muligt, udgivet af World Wide Web Consortium (W3C). Disse retningslinjer forklarer, hvordan man gør webindhold mere tilgængeligt for handicappede. Overholdelse af disse retningslinjer hjælper med at gøre internettet mere brugervenligt for alle.

 

Mens vi stræber efter at overholde retningslinjerne og standarderne for tilgængelighed på titibo.dk, er det ikke altid muligt at gøre det på alle områder af hjemmesiden, og vi arbejder i øjeblikket på at opnå dette. Vær opmærksom på, at på grund af webstedets dynamiske karakter kan mindre problemer lejlighedsvis opstå, da det opdateres regelmæssigt. Vi søger løbende løsninger, der vil bringe alle områder af webstedet op på det samme niveau af generel internetadgang.

 

Kommentarer og forslag

 

Hvis du har kommentarer og / eller forslag vedrørende forbedring af tilgængeligheden af ​​vores websted, er du velkommen til at kontakte vores webadministrator Koch&Falk på mette@kochfalk.dk. Din feedback hjælper os med at foretage forbedringer.

bottom of page